Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

M1 ADANA’DAN 65 YAŞ VE ÜZERİ BÜYÜKLERİMİZE ‘MİNNETTARIZ’ HEDİYESİ

M1 ADANA’DAN 65 YAŞ VE ÜZERİ BÜYÜKLERİMİZE  ‘MİNNETTARIZ’ HEDİYESİ

M1 ADANA’DAN 65 YAŞ VE ÜZERİ BÜYÜKLERİMİZE ‘MİNNETTARIZ’ HEDİYESİ

M1 ADANA’DAN 65 YAS VE ÜZERI BÜYÜKLERIMIZE  ‘MINNETTARIZ’ HEDIYESI 

 

M1 Adana’da koronavirüsle mücadele kapsaminda  sagliklari için kurallara uyan ve  sabirla evinde kalan 65 yas üstü büyüklerimize  hediye çiçek dagitimi gerçeklesti.

M1 Adana, taze hava, taze nefes, açik alisveris, genis koridor, yüksek tavan, bol mesafe, saglikli ve havali alisverisi yasatmaya devam ediyor. Ziyaretçileri için düzenlemis oldugu etkinlikleri ‘’Minnettariz’’ slogani ile sürdürüyor.  Yeni tip koronavirüsle (COVID-19) mücadele kapsaminda iç isleri bakanligi genelgesiyle aylardir sokaga çikma kisitlamasi ile evlerinde kalan 65 yas üzeri vatandaslar sokaga çikmanin mutlulugunu yasamaya basladilar. Alisveris merkezlerinde 10:00- 20:00 saatleri arasinda ziyaret edebilen 65 yas ve üzeri vatandaslar M1 Adanaya geldiklerinde alisveris merkezi tarafindan organize edilen sürpriz ile karsilastilar.  Sagliklari için sabirla evinde kalan 65 ve üzeri yas büyüklerine minnettariz hediyesi olarak sukulent çiçek dagitildi. Dün baslayan çiçek dagitimi bu hafta boyunca devam edecek.  65 Yas ve üzeri tüm büyüklerimiz kimlikleri ile birlikte minnettarligimizin simgesi olan sukulent çiçekleri M1 Adana’da bulunan stanttan ücretsiz olarak alabilirler.

Kampanyali alisveris, gerçeklesecek olan etkinlikler ve daha fazla bilgi için sosyal medya hesaplarimizi ve web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

--


  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli